Slimme raamdecoratie en gordijnen: MotionBlinds maakt het gemakkelijk

Slimme raamdecoratie en gordijnen: MotionBlinds maakt het gemakkelijk

Je wilt je huis op een slimme manier verduisteren, maar je wilt ook dat het mooi oogt. Gelukkig hebben we de perfecte oplossing voor je: MotionBlinds!

MotionBlinds zijn gemaakt door het Nederlandse bedrijf Coulisse. Coulisse is een innovatief bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en slim maken van je raambekleding. Met hun jarenlange ervaring in de industrie, heeft Coulisse een solide reputatie opgebouwd als leverancier van hoogwaardige producten voor woningen en bedrijven.

De producten van Coulisse, waaronder de MotionBlinds, zijn ontworpen met de nadruk op gebruiksgemak en esthetiek. Ze zijn gemakkelijk te bedienen, toe te passen in een breed scala aan raambekleding producten. Bovendien hebben ze onlangs de CES innovatieprijs (Innovation Award) ontvangen voor hun upgrade kit waarmee je je bestaande raamdecoratie slim maakt.

SLIMME RAAMDECORATIE

Met de slimme raamdecoratie van MotionBlinds kun je gemakkelijk je verduistering regelen met je stem of via een app op je telefoon. Plus, het is ook nog eens slim genoeg om te reageren op het weer en het tijdstip van de dag, zodat je altijd de perfecte hoeveelheid licht en privacy hebt.

SLIMME GORDIJNEN

De slimme gordijnen van MotionBlinds zijn net zo handig als de slimme raamdecoratie. Je kunt ze gemakkelijk bedienen met je favoriete slimme thuisassistent, bijvoorbeeld via stem of via een app, en ze reageren ook op het weer en het tijdstip van de dag. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende soorten voor onder andere reguliere gordijnen, plissé gordijnen, lamellen, lamellen en vouwgordijnen zodat er altijd een oplossing is voor jouw interieur.

KOPPELING MET SLIMME THUISASSISTENTEN

De producten van MotionBlinds zijn gekoppeld aan populaire slimme thuisassistenten, waaronder Google Home, Apple Home, Amazon Alexa en Samsung SmartThings. Dit betekent dat je ze gemakkelijk kunt bedienen met je stem of via een app op je telefoon. Je kunt bijvoorbeeld zeggen “Ok Google, sluit de gordijnen” of “Alexa, zet de verduistering op 50%”.

De koppeling met deze slimme thuisassistenten maakt het gemakkelijk om je verduistering te regelen zonder dat je hoeft op te staan van de bank. Bovendien kun je ook automatiseringen instellen, zodat je verduistering reageert op bepaalde gebeurtenissen of tijden van de dag. Probeer het vandaag nog uit en ontdek hoe gemakkelijk het is om je verduistering te regelen met de koppeling van MotionBlinds met deze populaire slimme thuisassistenten!

GEBRUIKSGEMAK

Een van de voordelen van de producten van MotionBlinds is dat ze draadloos op te laden zijn via USB-C. Dit betekent dat je ze gemakkelijk kunt opladen door ze aan te sluiten op een USB-C-poort. De batterijen van de producten van MotionBlinds moeten ongeveer één tot twee keer per jaar opgeladen worden, afhankelijk van hoe vaak je ze gebruikt.

Ook hebben de producten van MotionBlinds een handmatige bediening, zodat je ze kunt bedienen zonder de app of slimme thuisassistent te gebruiken. Dit is handig als je bijvoorbeeld een keer zonder je telefoon bent of als je de app niet kunt gebruiken. De handmatige bediening maakt het gemakkelijk om je verduistering te regelen, zelfs als je geen andere middelen tot je beschikking hebt.

MATTER ONDERSTEUNING

Door de ondersteuning van Matter, kun je nu genieten van snellere en responsievere slimme apparaten. Dankzij de Matter-certificering, die toestaat dat deze apparaten met elkaar communiceren via Wi-Fi of het nieuwere protocol Thread. Bovendien is de installatie veel simpeler en blijft de universele taal lokaal in jouw huis, zonder afhankelijkheid van de cloud. Op dit moment zijn de Matter-apparaten beschikbaar voor slimme lampen en armaturen, slimme stekkers en schakelaars, slimme thermostaten en andere HVAC-controls, slimme zonwering, slimme sensoren, slimme sloten en media-apparaten. Dit opent de deuren naar de wereld van slimme woningen in het algemeen en die van de markt voor slimme raambekleding in het bijzonder, zodat slimme woningen niet langer alleen voor liefhebbers zijn, maar voor iedereen toegankelijk zijn.

CONCLUSIE

Met MotionBlinds heb je slimme raamdecoratie en slimme gordijnen die niet alleen handig zijn, maar ook op de toekomst voorbereid zijn. Probeer het vandaag nog uit en ervaar het gemak van slimme verduistering in je huis! De slimme producten van MotionBlinds zijn onder andere te koop via Bol.com

Mike | Huisvanvandaag

Één gedachte over “Slimme raamdecoratie en gordijnen: MotionBlinds maakt het gemakkelijk

Geef een reactie

Aanbevolen
Slimme sloten zijn een steeds populairdere manier om de beveiliging van je woning of kantoor…
Translate »