Netflix nu te casten naar Google Nest

Netflix nu te casten naar Google Nest

De mogelijkheid om Netflix te casten naar je Google Nest smart Screen werd eerder deze week online aangekondigd. Met deze nieuwe overeenkomst tussen Google en Netflix is je slimme scherm nu nog handiger geworden. 

De mogelijkheid om YouTube en webpagina’s te casten naar je Nest Hub kennen we allemaal, maar sinds deze week is er dus ook de mogelijkheid om hetzelfde te doen met Netflix. Toen deze mogelijkheid werd aangekondigd eerder deze week werkte het in Nederland enkel via de Cast functie op je telefoon, maar sinds de laatste update is hier nu ook spraakbediening aan toegevoegd.

Om hiervan gebruik te maken  heb je uiteraard wel een Netflix account nodig, die daarnaast gekoppeld is met je smart screen. Disney+ mag ook, hiervoor was al langer ondersteuning.

Badkamer scherm

Iets wat ik zelf graag doe is Netflix kijken vanuit bad, in dit geval doe ik dat dan vanaf mijn telefoon of tablet. Maar met deze nieuwe mogelijkheid op de Nest Hub denk ik dat deze binnenkort naar de badkamer verplaatst en mogelijk vervang door de Nest Hub MAX welke nu ook via Bol.com verkrijgbaar is.

Op dit moment ligt daar een Nest Mini, welke ideaal is voor het afspelen van muziek en wat spraakcommando’s. Maar de mogelijkheid van Netflixen door middel van spraak is hiervan wel de overtreffende trap.  Let hierbij wel op dat je een veilige afstand hanteert tussen het apparaat en je bad/douche, zodat deze er nooit in kan vallen! 

Nest Hub MAX nu ook in Nederland verkrijgbaar!

Nest hub en de keuken

Wat ik van veel mensen hoor is dat ze een Nest hub in de keuken hebben staan, met name voor het eenvoudig opzoeken van recepten. Combineer dit met het kijken van je favoriete serie en koken was nog nooit zo leuk.

Google assistent updates 2020

Nest hub in de aanbieding

Google is uiteraard volop bezig met de opvolger van de Nest hub, wil je hier echter niet op wachten dan kun je de Nest Hub nu scoren voor slechts € 89,95,- op Bol.com of in een mooie combi deal met bijvoorbeeld de Nest deurbel of indoor camera op CoolBlue.

Mike | Huisvanvandaag

Geef een reactie

Aanbevolen
In 2019 had Google al diverse updates aangekondigd, waaronder aanwezigheidsdetectie en mogelijkheid om te bellen…
Translate »