Mok ok è (moet ik ook hebben) 2

Mok ok è (moet ik ook hebben) 2

Welkom bij de alweer de tweede editie van deze nieuwe rubriek genaamd: Mok ok è (zeeuws voor: moet ik ook hebben). Oftewel zaken die niets te maken hebben met Smart Homes of Domotica maar gewoon heel leuk zijn om te hebben.

Een overzicht  van de bijzondere spullen die ik tegenkwam tijdens mijn speurtocht langs de krochten van het internet op zoek naar betaalbare domotica producten. En precies op tijd voor die hopelijk laatste druilerige regenachtige dagen van 2020.

Zaken die ik graag met jullie wil delen. Sommige zijn in, op of rondom je huis toepasbaar, andere zijn simpelweg gadgets, speelgoed of andere simpelweg kekke hebbedingetjes.

Wat ze wel allemaal gemeen hebben is dat het zeker geen alledaagse producten zijn, maar wel uniek in hun soort, goed betaalbaar en mijn inziens wat extra aandacht verdienen.

Deel 1 van Mok Ok é gemist? Kijk  dan  zeker even hier! 

Jeugdsentiment 

Wederom een gevalletje jeugdsentiment, wanneer je net als ik in de jaren 90 opgegroeid bent ken je ongetwijfeld de befaamde Rubik’s Cube nog. Deze kubus heeft menigeen tot wanhoop gedreven, maar ongekend was dan ook het gevoel wanneer je hem eindelijk had opgelost.

Ondertussen nagemaakt en verbeterd in vrijwel iedere denkbare vorm door enkele Chinese ingenieurs, als gevolg hiervan draaien deze kubussen als een tierelier.

Ook te koop op Bol.com.

Insecten gun 

Met het naderen van de lente is het wachten op de eerste warme dagen waarop je weer heerlijk buiten kunt zitten. De winter is tot nu toe zeer zacht geweest en het heeft amper tot niet gevroren. Dit is niet alleen voor ons aangenaam, maar met name voor de vele insecten die aan het overwinteren zijn. Normaal gesproken dunt een aantal goed koude nachten de populatie enge kruipers goed uit, maar met een winter als deze is het wachten op een plaag van Bijbelse proporties.

Gelukkig is er deze milieu vriendelijke insecten gun. vul het reservoir met zout en schiet vliegen en andere overlast gevende insecten vakkundig uit de lucht.

Vliegen meppen was nog nooit zo leuk!

Universele auto telefoonhouder 

Deze auto telefoonhouder steek je in de  cd speler van je auto, zodat je telefoon centraal, goed bedienbaar binnen handbereik is. De cd speler gebruik je waarschijnlijk toch al niet meer en is dus bij uitstek de meeste geschikte plek voor je mobiele telefoon.

Ook te koop op Bol.com.

 

Mike | Huisvanvandaag

Geef een reactie

Aanbevolen
Het automatiseren van je huis hoeft je, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet…
Translate »