Google’s Nest WiFi router

Google’s Nest WiFi router

15 oktober nadert snel, op deze nu al memorabele dag kondigt Google hun nieuwste producten en ontwikkelingen aan. Een van deze producten is zeer waarschijnlijk de Nest WiFi router.

Nu heeft Google al een mesh-router op de markt, namelijk de Google WiFi Multiroom. Deze gebruiksvriendelijke en eenvoudig te installeren router, bestaande drie stations,  zorgt voor een optimaal WiFi netwerk in heel je huis.

Overige Nest producten

De andere producten van Google’s Nest klinken je waarschijnlijk bekender in de oren, zoals bijvoorbeeld de Nest Home Hub (voorheen Google Home Hub), of wat meer recentelijke de slimme wekker van Nest, Nest thermostaat of de Nest video deurbel.

Meer over de Google als Smart Home aansturing vindt je hier.

Nest WiFi router

Al met al een goed product met weinig ruimte voor verbetering zou denken, totdat iemand binnen Google op het idee kwam om deze router, vermoedelijk, te combineren met de Google Home mini.

Op deze manier heb je dus behalve een goede WiFi dekking in en rondom je huis, op die plaatsen gelijk de beschikking over de Google Assistent. Zo kun je al je vragen en compatible Smart Home apparaten bedienen en je Google Routines activeren via de Nest WiFi stations.

Nog niet bekend met Google Routines? Hier lees je hoe je deze optimaal gebruikt!

Nieuw uiterlijk

Uiteraard zal de router in een nieuw fris jasje gestoken en zullen er, net zoals voor de oude versie, handige accessoires op de markt komen. Zoals bijvoorbeeld deze Router stopcontacthouder.

Vermoedelijk functies 

Buiten een stabiele WiFi verbinding in je gehele huis, ja zelfs op zolder, is één van de vermoedelijke functies het, al dan niet spraakgestuurd, kunnen in- of uitschakelen van zones.

Dit kan handig zijn voor diverse redenen variërend van een milde stralingsangst, tot slecht luisterende pubers in huis.

Veel meer moois 

Google heeft waarschijnlijk nog veel meer moois in petto op 15 oktober, kom dan zeker ook terug voor meer informatie over de nieuwste Pixel telefoons, nieuwe Google Assistent en nog veel veel meer!

Mike | Huisvanvandaag

Geef een reactie

Aanbevolen
Naast slimme speakers en Smart Displays is er dan nu eindelijk de Slimme Wekker. Lenovo…
Translate »