Google Nest Chromecast Sabrina

Google Nest Chromecast Sabrina

De eerste Google Chromecast dateert alweer uit 2013, destijds geïntroduceerd om je huidige TV Smart te maken. Hoogste tijd dus voor een nieuwe update 2020! 

Update: Chromecast 4 met Google TV uitgebreide getest, je lees het hier! 

En vervolgens kon je van steeds meer verschillende diensten gebruik maken, zoals onder andere Netflix, casten van afbeeldingen of video’s en nog veel meer. In 2020 gaat dit echter veranderen en hoe.  Sinds de lancering 2013 zijn er al diverse verbeteringen doorgevoerd met betrekking tot de Chromecast, zo heb je tegenwoordig de Chromecast Ultra welke ook 4K ondersteund, kun je via je Chromecast gamen op het, in Nederland nog altijd niet zo succesvolle, Google Stadia.

Op zoek naar een alternatieve slimme speaker met Google Assistent, zoek niet verder!

Codenaam Sabrina

De Chromecast Sabrina zoals deze  in de wandelgangen genoemd word bij Google zal hoogstwaarschijnlijk dit jaar en misschien zelfs al op redelijk korte termijn gelanceerd gaan worden. De geruchtenmachine voor dit jaar draait dus ook op volle toeren en de verwachting is dat Google dit jaar met een grote verandering komt op Chromecast gebied. Eén van deze geruchten is dat de Chromecast onder de Nest familie gaat vallen, eerder zijn ook al de Google Home speakers en Smart Displays bij Nest onder gebracht en verder is het merk natuurlijk bekend van de slimme beveiligingscamera’s, deurbel, slimme rookmelders en de slimme thermostaat.

Nest Hub MAX nu ook via Bol.com verkrijgbaar!

Mogelijke nieuwe Chromecast Ultra features

  • Android TV/Google TV
  • Geleverd met afstandsbediening
  • Ondersteuning voor apps Google Play
  • 4K HDR support
  • Google Assistant
  • Dolby Vision support
  • Smart home aansturing

1Din Android Autoradio gevonden op CoolBlue | Huisvanvandaag.nl

Weleens nagedacht over de mogelijkheden van Android in je auto?

Nieuwe Chromecast Ultra met afstandsbediening

De eerste geruchten met over de nieuwe Chromecast dateren alweer uit Maart dit jaar en gaan naast het iets wat aangepaste en meer gestroomlijnde uiterlijk vooral over de toevoeging van een afstandsbediening. Het uiterlijk van de afstandsbediening zou zomaar eens op bovenstaande afbeelding kunnen lijken met Android achtige knoppen erop en de mogelijkheid om de Google Assistent te activeren. Dit is nu ook mogelijk maar dan enkel via je Nest Home of Google Assistent op je telefoon.

Voorheen was Android TV enkel beschikbaar op geselecteerde toestellen van Philips

Daarnaast is er de mogelijkheid zijn om via de afstandsbediening het ‘menu’ of Apps van Google TV / Android TV te bedienen en mogelijk zelfs het aansturen van je gekoppelde Smart Home apparaten. Al met al een aanzienlijke verbetering ten opzichte van nu.

 

Mike | Huisvanvandaag

Één gedachte over “Google Nest Chromecast Sabrina

Geef een reactie

Aanbevolen
Welkom bij de alweer de tweede editie van deze nieuwe rubriek genaamd: Mok ok è…
Translate »