Betrouwbare alarmsystemen tegen een betaalbare prijs

Betrouwbare alarmsystemen tegen een betaalbare prijs


Je huis of bedrijf beschermen tegen inbraak en brand is belangrijk. Met het Gautone PG103 alarmsysteem kan je dat doen! Dit alarmsysteem is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en betaalbaar.

Het Gautone PG103 alarmsysteem is een gebruiksvriendelijk alarmsysteem dat je huis of bedrijf kan beschermen tegen inbraak. Het systeem is uitgerust met een Tuya Smart Home App, waardoor je het alarmsysteem op afstand kan bedienen via je smartphone of tablet. Je kan het alarmsysteem ook bedienen met een sleutelhanger.

Het GAUTONE PG103 alarmsysteem koop je al voor € 65,-

Verschillende sensoren

Het alarmsysteem heeft verschillende sensoren, waaronder een bewegingssensor, RFID sensoren, raam- en deursensoren. De bewegingssensor detecteert bewegingen in je huis of bedrijf. De RFID sensoren detecteren wanneer je met je sleutelhanger in de buurt komt van het alarmsysteem. De raam- en deursensoren detecteren wanneer er iemand probeert in te breken door een raam of deur open te maken.

Als er een alarm afgaat, zal het alarmsysteem een sirene laten afgaan en een melding sturen naar je smartphone of tablet. Je kan het alarmsysteem ook bedienen met een sleutelhanger om het alarmsysteem uit te schakelen.

Het Gautone PG103 alarmsysteem is een betaalbaar en gebruiksvriendelijk alarmsysteem dat je huis of bedrijf kan beschermen tegen inbraak en brand. Als je op zoek bent naar een alarmsysteem dat je op afstand kan bedienen, dan is het Gautone PG103 alarmsysteem een goede keuze.

Het GAUTONE PG103 alarmsysteem met sensoren en sirene koop je al voor € 65,-

Alarmsysteem met luchtvochtigheid- en temperatuurweergave

Het alarmsysteem heeft ook een ingebouwde thermometer en hygrometer, zodat je de temperatuur en luchtvochtigheid in je huis of bedrijf kunt monitoren. Dit is handig om ervoor te zorgen dat je huis of bedrijf op de juiste temperatuur is en dat de luchtvochtigheid niet te hoog of te laag is. De temperatuur en luchtvochtigheid kunnen worden weergegeven op het alarmsysteem zelf, of je kunt ze op afstand bekijken via de Tuya Smart Home App.

Hier zijn enkele van de voordelen van het Gautone PG103 alarmsysteem:

  • Gebruiksvriendelijk: Het alarmsysteem is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Je kan het alarmsysteem op afstand bedienen via je smartphone of tablet, of met een sleutelhanger.
  • Betrouwbaar: Het alarmsysteem is uitgerust met verschillende sensoren die bewegingen, inbraakpogingen en branden kunnen detecteren.
  • Betaalbaar: Het Gautone PG103 alarmsysteem is een betaalbaar alarmsysteem dat je huis of bedrijf kan beschermen tegen inbraak en brand.

Als je op zoek bent naar een alarmsysteem dat je huis of bedrijf kan beschermen tegen inbraak en brand, dan is het Gautone PG103 alarmsysteem een goede keuze.

Mike | Huisvanvandaag

Geef een reactie

Aanbevolen
Slimme camera's zijn een geweldige manier om je huis in de gaten te houden, zelfs…
Translate »